Javascript is uitgeschakeld in uw browser. Deze website gebruikt javascript voor alle zoek en filter functionaliteit. Zet javascript aan voor de beste gebruikers ervaring.

FAQ

Hoe kan ik zoeken in de webshop?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een artikel te zoeken in de webshop:

1. Maak gebruik van het Categorie-menu
De snelste en beste methode om een artikel te vinden is door gebruik te maken van het hoofdmenu (zie A in afbeelding 1) Via het hoofdmenu ziet u vrij snel hoe u kunt navigeren naar de verschillende productcategorieën. U kunt op elke categorie klikken en vervolgens aan de hand van duidelijke productfoto's verder navigeren naar de onderliggende subcategorieën. (zie op afbeelding 1).

Wat doe ik wanneer ik mijn wachtwoord niet meer weet?

Wanneer u uw wachtwoord niet meer weet of bent kwijtgeraakt is er niets aan de hand. U kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op Nieuw wachtwoord aanvragen. Op deze pagina vult u de gebruikersnaam of emailadres in dat in ons systeem bekend is. Vervolgens ontvangt u een email met verdere instructies om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Let op: wanneer u geen email heeft ontvangen in uw Inbox kan het zijn dat de email terecht is gekomen in de map met Ongewenste email/Spam.